blog

НОВИ ХРАБРИ ВИНАРИ, ИВИЦА СТЕВКОВСКИ И НЕГОВАТА КУВИН ВИНАРИЈА

Mногу одамна еден винар ми има речено: “Никогаш не сум го сакал коцкањето се’ додека не се одлучив да купам лозје, отворам винарија и правам вино.”