Подарок ЉУБОВ

Дали постои поголема среќа од онаа кога ќе видите дека сте усреќиле нечие срце?

Радоста на подарувањето е најголем дар кој човекот го носи во срцето!
Нема поубаво чувство од она кога некого правиме среќен и крадеме насмевка од неговото лице низ капката вино која живот значи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *