КУВИН КУВЕ БЕЛО

Квалитетно, бело,
суво вино произведено со купажирање
на белите сорти шардоне и смедеревка.
Развиен и свеж, цветен мирис,
изразени ароми на тропско овошје
со хармонично хербален вкус.
Се служи на температура
од 8-10оС,во комбинација
со морски плодови, риба и
козјо сирење

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *